Divendres REcomanació

1a Fira de la Rehabilitació, orientada a la ciutadania  | Inauguració Palo Alto Market | Visita a la  Casa Muñoz Ramonet |  Obertura del mirador del CCCB

 

Fira_REhabilitacio

1a Fira de la Rehabilitació, orientada a la ciutadania  |  9 al 14 de desembre

En el marc de la Setmana de la Rehabilitació, que tindrà lloc del 9 al 14 de desembre, els dies 13 i 14 es desenvoluparà a la plaça de les Glòries de Barcelona la Fira de la REhabilitació, dirigida a la ciutadania, propietaris individuals i representants de comunitats de propietaris. Aquest esdeveniment, organitzat pel CAATEEB, compta amb la participació del COAC i inclou xerrades i conferències, demostracions pràctiques i tallers familiars, així com una oficina d’assessorament jurídic i tècnic oberta a tothom per a la rehabilitació d’habitatges.

A més, el COAC organitza tallers familiars gratuïts amb inscripció prèvia:

– “Taller KAPLA: L’Eixample i Torres de Barcelona” (13 de desembre de 16.30 a 18.30 h). Taller de construcció amb Kapla per a infants de 6 a 12 anys. La Kapla és un joc pedagògic i tradicional que té com a base unes peces de pi rectangulars, de la mateixa mida, i amb la combinació de les quals, sense encaixos, es poden construir diferents figures. Taller patrocinat per l’Ajuntament de Barcelona.

“Recicla l’Eixample” (14 de desembre de 12 a 14 h). Taller per a nens que té per objectiu familiaritzar-los amb l’Eixample de Barcelona, fer-los reflexionar sobre les seves mancances i possibles millores per, finalment, fer noves propostes a través d’una maqueta col·lectiva que es farà amb materials reciclats per a fomentar la consciència ambiental. El taller estarà conduït per El Globus Vermell.

Els tallers familiars són gratuïts però cal inscripció prèvia. Per veure el programa complet d’activitats de la Fira de la REhabilitació cliqueu aquí.

 

Palo-Alto-Market-Barcelona

Inauguració Palo Alto Market | 6- 7 de desembre

Palo Alto Market és un nou mercat per a Barcelona , carrer i sofisticat , basat en el concepte del street market popular , però desenvolupat en un format a la mesura d’una ciutat que s’ha destacat en tot el món per la seva creativitat . Una illa urbana amb un paisatge espectacular on es barreja talent i sensibilitat per gaudir amb els cinc sentits .

Visiteu el web per més informació i consultar la programació de la inauguració.

1

 Visita a la  Casa Muñoz Ramonet |  12 al 17 de novembre

Gràcies a l’impuls de l’Ajuntament i de la Fundació Muñoz Ramonet s’obre al públic aquest conjunt residencial que conserva l’esperit de la burgesia barcelonina del segle passat, i que es completa amb uns jardins dissenyats per dos paisatgistes reconeguts internacionalment, Jean Claude Nicolas Forestier (dissenyador de l’ajardinament original de la finca, del 1916) i Joan Mirambell, responsable de la seva remodelació, l’any 1956-1957.

Ara, la finca s’obre a la ciutadania, en un programa de visites guiades i una jornada de portes obertes que servirà per descobrir els veïns i veïnes del barri de Sant Gervasi-Galvany i tots els ciutadans de Barcelona aquest tresor fins ara ocult.

Les visites són els dies 12, 13,14, 15 i 16 de desembre  i la jornada de portes obertes al jardí, el 17  de desembre de 10 a 16.30 h. Cal que us inscriviu a través de Barcelona Cultura

©Adrià Goula

 

Obertura del mirador del CCCB |  Diumenge 7 de desembre a les 11:00 hores

El CCCB aquest any fa 20 anys i, per celebrar-ho, organitza 20 accions. Entre elles l’obertura, el primer diumenge de cada mes, d’11 a 20 h, del Mirador situat a la cinquena planta del CCCB. A través de la façana de vidre es pot contemplar Barcelona des d’una perspectiva poc usual: el mar, el Barri Gòtic i la Ciutat Vella, Montjuïc, el Tibidabo i la torre Collserola.

Per més informció cliqueu aquí.

 

Alexandre Martínez Llapart, Equip Cultura ESARQ-UIC

 

.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s