Divendres REcomanació

portada-web

Exposició de fotografia

25%.Catalonia at Venice

A la Virreina Centre de la Imatge es mostra l’exposició que l’any passat es va presentar a la Biennal de Venècia representant l’art català.

El motiu del títol de l’exposició vol reflectir la situació en la qual es troben moltes persones al nostre país, l’atur.

 

“Comissariada per Jordi Balló, l’exposició s’articula en tres nivells discursius: les peces de la col·lecció permanent del MACBA seleccionades pels vuit protagonistes del projecte, que han estat convidats a realitzar una incursió en el museu i a escollir una obra de la seva col·lecció; les imatges realitzades pel artista visual Francesc Torres i les filmacions de la cineasta Mercedes Álvarez que han documentat les diverses etapes del procés, i vuit objectes personals de valor sentimental triats per cadascun dels aturats, que són els qui donen sentit global al projecte.” text la Virreina

Podcasts Scalae

Des de la web Scalae es promou la difusió de l’arquitectura. Encapçalat per l’arquitecte Félix Arranz i respatllat per Jaume Prat. Entre els diferents continguts de la web destaquem fins a 230 podcasts amb entrevistes a personatges del món de l’arquitectura, des de les seves primeres tertúlies-cafè, en les quals ha participat professors i directors de la ESARQ com Jaume Valor, Alberto Estévez, Vicenç Sarrablo, Miquel Lacasta, Fredy Massad, Josep Camps, Guillem Auge…

Us deixem l’últim link, en que entrevisten als ceramistes Toni Cumella i el seu fill Guillem, molt coneguts dins la ESARQ degut a la visita anual que els alumnes  de l’assignatura Càtedra Ceràmica realitzen al seu taller-fàbrica a Granollers.

El futur de la ciutat europea

Conversa entre Hans Ibelings i Eugeni Bach

Dins el marc l’exposició Ciutats Compartides al CCCB, en que es premia el millor Espai Públic Urbà del 2014, esdevindrà el diàleg entre el crític d’arquitectura Hans Ibelings i l’arquitecte Eugeni Bach.

Avui divendres a les 19:00h al vestíbul principal del CCCB

Hans Ibelings
Eugeni Bach

Apren a dibuixar amb:

Anna Bach

© Anna Bach
© Anna Bach


Gonzalo del Val

© Gonzalo de Val
© Gonzalo de Val


Harry Wei

© Harry Wei
© Harry Wei

 

Bon cap de setmana

 

Jaume Nart Parés, Equip Cultura ESARQ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s