Arman: “Long term parking”

arman-long term pk

Any: 1982
Dimensions en mm.: 19500 x 6096 x 6096

L’any 1982 l’artista francès Arman va construir a Jouy-en-Josas (França) un potent monument, que seria com una transposició del “Cadillac Ranch” d’Ant Farm a sòl europeu, consistent en un enorme prisma de 1600 tones de formigó en el qual es troben incrustats 59 cotxes. La forma totèmica del monument d’Arman afegeix un valor més a la seva característica acumulació d’elements, tan relacionada amb la crítica al consum realitzada per Ant Farm, i llança un clar missatge de desmitificació de l’adoració que, encara en aquell moment, després de la crisi del petroli de 1973, es dedicava a l’automòbil.

+ info sobre Arman: aquí (Viquipèdia)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s