Ant Farm: “Media burn”

ant farm-media burn1

ant farm-media burn2

Ant Farm van saber servir-se del Cadillac, la icona de les icones, per fer crítiques punyents de la societat de consum i de la informació. En uns Estats Units molt més desenvolupats que Europa quant al mercat de la comunicació i el consum, el Cadillac Eldorado era al mateix temps la mostra de tot el bo i dolent del sistema. En una impactant actuació anomenada “Media Burn”, els Ant Farm van estavellar un Cadillac Eldorado, transformat en una espècie de cotxe futurista, contra un mur de televisions cremant, per criticar precisament la manipulació de les vides dels americans a través dels mitjans de comunicació. “Media Burn” és una de les actuacions artístiques més influents del segle 20, i com a tal va ser recollida per a una exposició per la Tate Modern el 2007.

+ info:
sobre Ant Farm (Viquipèdia)
sobre “Media burn” (Tate Modern)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s