Ant Farm: “Cadillac Ranch”

ant farm-cadillac ranch2

ant farm-cadillac ranch1

“Cadillac Ranch”, a Amarillo, Texas, és una instal·lació de l’inconoclasta grup artístic Ant Farm. La instal·lació consisteix en deu Cadillacs, des d’un Club Coupé de 1949 fins a un Sedán de 1963, amb el morro enterrat a terra i dues terceres parts del cos sobresortint amb una inclinació d’uns 60 graus. La impactant imatge, associada a l’infinit paisatge d’aquesta part de Texas, constitueix una de les obres d’art no convencionals més populars del segle 20. El “Cadillac Ranch”, una mostra crítica entorn de la societat i el paper de l’automòbil, va ser, paradoxalment, mogut el 1997 dues milles a l’oest de la seva ubicació original… per escapar de l’expansió urbanística d’Amarillo.

+ info sobre Ant Farm: aquí (viquipèdia)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s