X convocatòria dels Premis AJAC: 20 anys de premis

Aquest any, l’any del 20é aniversari dels Premis de l’Agrupació de Joves Arquitectes de Catalunya, es presenta la desena edició dels Premis AJAC bianuals per a joves arquitectes.


X convocatòria dels Premis AJAC: 20 anys de premisS’organitza diversos jurats de prestigi que seran cridats a formular un veredicte desinteressat sobre les nostres creacions com arquitectes, en una divisió de categories que és un dibuix de la professió dels joves arquitectes de Catalunya: Obra, Projectes, Articles i Emprenedoria.

Està obert a estudiants, recient llicenciats i joves arquitectes menors de 40 anys. Les bases es poden descarregar a la seva pàgina web coac.net

Publicació del llibre recull de les obres dels Premis AJAC IX

L’AJAC ha publicat un llibre recull de totes les obres, projectes, PFC, articles i empreses d’arquitectura, en format paper, premiats a la IX edició dels Premis. Podreu trobar exemplars a la Cooperativa d’Arquitectes Jordi Capell o bé a les botigues de La Central. Si voleu formar part del recull d’obres dels Premis AJAC X i que es promocionin les vostres creacions com a arquitectes en un concurs amb jurats de gran prestigi internacional, animeu-vos i presenteu-vos a l’edició d’enguany.

La publicació dels Premis AJAC VIII es pot llegir directament al blog de l’AJAC amb tots el continguts interactius, o bé descarregar una còpia d’alta qualitat.


Alexandre Llapart, UIC Barcelona School of Architecture.

Leave a comment