Recomanació setmanal 16/11 – 22/11

Tot i que cada cop hi ha més coneixement sobre la tecnologia d’impressió 3D, hi ha una manca d’adopció d’aquest coneixement a mode de bretxa en l’àmbit del disseny. Amb l’objectiu de crear diàleg i identificar els avantatges, oportunitats i reptes de la tecnologia d’impressió 3D i el disseny, la Barcelona Design Week organitza dues taules rodones on s’abordarà passat, present i futur d’aquesta nova tecnologia.

El Barcelona Centre de Disseny (BCD) organitza la 15a edició de la Barcelona Design Week, la cita anual sobre disseny, creativitat i innovació a Barcelona i una de les Design Weeks més importants del calendari internacional.

Es tracta d’un esdeveniment que se celebrarà del 17 fins al 26 de novembre on s’aproparà el disseny a la ciutadania amb més de 100 activitats obertes (presencials i virtuals), entre les quals, aquesta setmana volem recomanar-vos la següent:

El disseny, factor clau en la fabricació additiva

El dimecres 25 de novembre, a partir de les 9:30h, s’organitzen dues taules rodones per abordar el passat, present i futur de la fabricació i l’ús de nous materials a partir de l’experiència dels actors principals del mercat actual del sector 3D: universitats de disseny, investigadors, enginyeries de desenvolupament de producte, proveïdors de tecnologia 3D i fabricants.

Sens dubte, es tracta d’una oportunitat per crear diàleg i identificar els avantatges, oportunitats i reptes de la tecnologia d’impressió 3D i el disseny.

Ambdues taules rodones estaran moderades per l’Àurea Rodriguez, Directora d’Innovació Empresarial a ACCIÓ, i participaran diversos experts en la matèria com en Marc Travesset, Enginyer de Fabricació Additiva a SEAT; en Diego Quiroga, CEO a Ànima Barcelona Design, i en Magí Galindo, Director Tècnic-científic a Leitat&3DFactory.

Per poder ser espectador d’aquesta taula rodona cal enregistrar-se prèviament, i de forma gratuïta, al següent link.

Aquesta xerrada està organitzada pel Barcelona Centre de Disseny, partner del Master’s Degree in Architecture and Design Business Management de UIC Barcelona School of Architecture, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i ACCIÓ, i amb la col·laboració de Roca i 3Dtopia HUB.

Per a més informació sobre la programació del Barcelona Design Week’20 pots consultar-ho aquí.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s