Recomanació Setmanal 26/10-01/11

El 48H Open House torna a la ciutat de Barcelona i a la seva Àrea Metropolitana sota la temàtica “La ciutat saludable – La ciutat dels 15 minuts“. Un any més, el festival d’arquitectura més important de Catalunya ofereix una programació que va molt més enllà de les 48h amb una tardor plena d’activitats. Descobreix-les!

Varios edificios de Les Corts participan en el 48h Open House BCN | Les  Corts

Aquesta edició, el lema del 48h Open House juga amb una dualitat urbanística: al mateix temps que reivindica la ubicació dels serveis bàsics a una distància màxima de 15 minuts caminant, també reivindica i aposta per una ciutat justa, humana i sostenible.

En aquestes demandes s’envolten les més de 200 activitats que organitza aquest any el festival d’arquitectura i, entre elles, destaca l’exposició per celebrar els 10 anys de la creació del festival.

La teva experiència i la meva: la teva exposició i la meva” és el nom de l’exposició que sintetitza i valora tot el que s’ha construït durant els 10 anys d’història del Festival 48h Open House Barcelona. Es tracta d’una experiència on cada assistent pot construir el seu relat propi sobre Barcelona a través de murals, records i imatges en moviment que fan reflexionar sobre la ciutat, la seva arquitectura i el seu entorn.

Podreu trobar l’exposició a l’Espai Mercè Sala de l’intercanviador de Diagonal de TMB. L’accés és gratuït i es pot visitar de 10h a 20:30h.

Cal destacar que a causa de la situació sanitària actual, l’organització s’ha adaptat a les circumstàncies oferint visites guiades amb podcasts i activitats virtuals, així com ha ampliat la durada del festival durant tota la tardor. A més, a la pàgina web estaran disponibles vídeos, fotografies i altres tipus de continguts audiovisuals sobre el festival. Si vols conèixer tota la seva programació online, clica aquí.

Un altre exemple d’aquestes adaptacions és el primer festival Open House World Wide, un esdeveniment col·laboratiu en streaming que tindrà lloc el 14 i el 15 de novembre on participaran les més de 40 ciutats que componen la xarxa Open House per debatre el futur de les ciutats.

Aprofita l’ocasió i participa!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s