Recomanació Setmanal 09/03-15/03

Aquest dimecres 11 de març, torna una nova conferència del cicle Foros 2020 de UIC Barcelona School of Architecture de la mà de l’arquitecte, crític i comissari Maroje Mrduljaš.

No te la perdis!

Sota el títol “Unfinished Modernisations: Skopje and Split 3“, el professional partirà de dos projectes de recerca, l’exposició “Toward a Concrete Utopia” i la sèrie de pel·lícules documentals Slumbers of Concrete, per explicar dues immenses transformacions urbanes dutes a terme durant la modernització de la Iugoslàvia socialista en els anys 1960 i 1970: la reconstrucció del centre de la ciutat de Skopje i el desenvolupament d’habitatges a gran escala Split 3.

Maroje Mrduljaš

“Tots dos projectes van quedar inacabats”, explica Mrduljaš, “però en la meva intervenció descriuré les idees originals i l’estat contemporani d’aquests projectes”.

Aquesta conferència s’impartirà a l’Aula Magna de la Universitat i l’accés és gratuït.

A més, de manera paral·lela, el 12 de març, el Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya acollirà la projecció de dos documentals de la sèrie Slumbers of ConcretSocialism Meets Capitalism i Vehicles Of Emancipation. La projecció tindrà lloc a partir de les 19 h i hi participaran Maroje Mrduljaš i els directors de Foros 2020, Guillem Carabí i Fredy Massad. L’accés és gratuït fins a completar aforament.

Si vols descobrir més sobre l’autor, llegeix-ho aquí.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s