Recomanació Setmanal 27/01-02/02

Quins són els avantatges de dissenyar una construcció en acer en una zona sísmica? Descobreix-ho a la jornada que organitza el Col·legi d’Enginyers Industrials.

El Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya organitza les Jornades “Avantatges de l’acer en estructures sismorresistents” demà, dijous 30 de gener, a les 18h a la seu del mateix col·legi.

Resultado de imagen de col·legi d'enginyers

En aquesta sessió gratuïta es realitzarà una exposició tècnica dels avantatges de l’acer en estructures sismorresistents. A més, es presentarà un exemple comparatiu de la construcció d’una nau industrial, tant en l’àmbit tècnic com econòmic.

A la jornada participaran:

  • Enric Blasco: President de la Comissió de Construcció Jordi Romanyà i president de l’Associació per a la Construcció d’Estructures Metàl·liques (ASCEM)
  • Francesc Almansa: Professor a la UPC. S’encarregarà d’explicar el disseny d’estructures sismorresistents i unions prequalificades a escala europea.
  • Laura Canela: Directora tècnica d’ASCEM. A la xerrada explicarà el comportament sísmic de naus industrials en planta baixa amb estructura d’acer, respecte a altres tipologies.

Per poder assistir a la jornada cal inscriure’s en el següent link.

No t’ho perdis!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s