Recomanació Setmanal 28/10-03/11

“Els arquitectes són persones que es lloguen per somiar els somnis dels altres.” 

Avui, 28 d’octubres’estrena el documental “Els somnis dels altres. Sis dècades d’arquitectura i interiorisme”, dirigida per la productora Nihao Films, a l’Auditori Disseny Hub a Barcelona.

Amb motiu del 60è aniversari dels Premis FAD d’Arquitectura s’inaugura aquest relat de sis dècades d’arquitectura i interiorisme, que repassa algunes de les obres premiades per l’entitat i que debat sobre el futur de l’arquitectura i l’interiorisme.

El Caixaforum de Madrid, el centre comercial L’Illa Diagonal, a Barcelona, o l’edifici Walden 7, a Sant Just Desvern, són alguns dels treballs premiats que es podran veure a aquest documental. A més, també es mostraran altres obres que no han estat premiades però que són imprescindibles per explicar l’arquitectura d’aquests últims 60 anys a Espanya.

image.png
Imatge del Caixaforum a Madrid

Gràcies a aquest treball audiovisual, podreu descobrir que l’era dels arquitectes “estrella” ha finalitzat. Segons s’explica al mateix tràiler, ara ens apropem a un canvi substancial que portarà a les persones a pensar d’altra manera.

Esbrineu tots els secrets que amaga aquest documental avui, a les 19h a l’Auditori del Disseny Hub, a Barcelona.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s