Recomanació Setmanal 14/10-20/10

El passat 7 d’octubre, coincidint amb el Dia Mundial de l’Arquitectura i en el marc de la celebració dels 50 anys de l’Arxiu Històric del COAC; es va inaugurar la mostra 50 anys de l’Arxiu Històric al col·legi d’arquitectes. Descobreix-la!

Resultado de imagen de arxiu historic coac

Aquesta exposició, de gran format, reuneix l’obra d’un centenar d’arquitectes. Es tracta d’una oportunitat única per veure les peces més emblemàtiques dels fons que conserva l’Arxiu.

Fins al 6 de gener del 2020, tots els que visitin l’exposició podran gaudir de la trajectòria i obra de Domènech i Montaner, Jujol, Solà-Morales, i prop de 90 arquitectes més. Per tant, la mostra recull obres arquitectòniques que es poden trobar per tota Catalunya i a la resta de l’estat.

L’Arxiu Històric del COAC és considerat un dels centres documentals més importants d’Europa i el principal arxiu d’arquitectura de la península Ibèrica. Amb més de dos milions de documents, el fons té més de 180 arquitectes des de la Reinaxença fins a l’actualitat. “Amb tot el material atresorat es poden fer diversos relats de la construcció del territori català des del 1830 fins a l’actualitat”, va declarar Fernando Marzá, director de l’arxiu, al diari El Periódico.

L’exposició es pot visitar de 9 a 20h a la sala de conferències Altell i l’Espai Picasso. 

No te la perdis!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s