48h Open House Barcelona. Participa com a voluntari/a i obtindràs 1 crèdit optatiu!

El 26 i 27 d’octubre se celebraran els 10 anys del 48h Open House Barcelona, el festival d’arquitectura més important de la ciutat, una edició amb grans protagonistes, novetats i més de 220 edificis per visitar!

Aquest festival és possible gràcies als voluntaris que any rere any són la cara visible del 48h OHB. Formar part del voluntariat de l’Open House és viure una festa de l’arquitectura, de la creació, i de la participació ciutadana. Des de l’any 2010 l’organització del festival manté l’afany per divulgar la bona arquitectura, urbanisme, disseny i història construïda a tots els ciutadans. De ben segur que serà una experiència que mai oblidaràs i que voldràs repetir. Vols?

Participa com a voluntari/a del 48h OHB i gaudeix de la ciutat com mai ho havies fet abans! A més a més, com estudiant de UIC Barcelona School of Architecture, reconeixerem la teva participació en el festival amb 1 crèdit optatiu.

Omple el formulari i en breu ens posarem en contacte amb tu.
Per saber tots els avantatges i més informació visita http://www.48hopenhousebarcelona.org

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s