L’arquitecta Carme Pinós visita UIC Barcelona School of Architecture

Després de la visita, l’arquitecta va recollir la Medalla d’Honor 2019 de la Xarxa Vives d’Universitats a l’Aula Magna

L’arquitecta Carme Pinós va visitar el 12 de juliol passat UIC Barcelona School of Architecture acompanyada del director de l’escola, Josep Lluís i Ginovart, i dels professors Guillem Carabí, Diego Navarro, Ana Cocho-Bermejo, Albert T. Estévez i Marta García -Orte.  En el seu recorregut per l’escola, Carme Pinós també va visitar els treballs finals de grau dels estudiants de cinquè curs d’Arquitectura i va tenir ocasió de conversar amb els alumnes.

Posteriorment, Carme Pinós va recollir la Medalla d’Honor 2019 de la Xarxa Vives d’Universitats, una distinció que atorguen conjuntament les 22 universitats dels territoris de parla catalana i que reconeix la trajectòria professional i el compromís amb la ciència i la cultura de les persones homenatjades .  El lliurament de la distinció es va celebrar a l’Aula Magna de la Universitat i va anar a càrrec de Xavier Gil, rector de UIC Barcelona, en qualitat de president de la Xarxa Vives durant el passat curs acadèmic.

Carme Pinós és una arquitecta que combina l’exercici professional amb la docència en universitats internacionals. Diferents maquetes d’obres seves estan exposades al MoMA de Nova York i al Centre Pompidou de París.  A més a més, entre els seus projectes més reconeguts destaquen el cementiri d’Igualada, premi FAD d’Arquitectura i primer premi de la Biennal d’Arquitectura del Palazzo della Triennale de Milà, i la Torre Cube de Guadalajara a Mèxic, primer premi de la IX Biennal Espanyola d’Arquitectura i Urbanisme.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s