Recomanació Setmanal 08/07-14/07

“Caminar sense pressa i sense rumb pels carrers i  places dels centres històrics de les ciutats del nostre mar és un doll inesgotable de troballes emocionants”

A partir d’avui, 10 de juliol, tots aquells que visitin el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) podran gaudir de l’exposició de fotografies “Mur”, de l’arquitecte i polític Joan Ganyet.

Resultado de imagen de exposició mur joan ganyet
Fotografia de Joan Ganyet

Aquesta exposició es va inaugurar ahir conjuntament amb la presentació del llibre de fotografies “Pell” del mateix autor. Es tracta del resultat de l’observació dels murs de ciutats històriques del Mediterrani al llarg de diversos viatges entre els anys 2013 i 2018.

Segons explica Ganyet, “els murs són les pells de les ciutats”. I, a través d’aquestes imatges, vol reflexionar sobre el concepte de ciutat.

L’horari de visita és de dilluns a dissabte de 10 a 20 h; i els diumenges de 10 a 15 h.

Joan Ganyet Solé és un arquitecte espanyol conegut per haver sigut alcalde de la Seu d’Urgell durant 20 anys. A més, va ser senador de l’estat per la provincia de Lleida durant dos anys i va ser diputat al Parlament de Catalunya durant 19 anys.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s