Recomanació Setmanal 01/07-07/07

Aquesta tarda inaugurem l’exposició ‘Maquetes d’arquitectura commemorativa i funerària del segle XX’ al refugi antiaeri de Gavà

Us animem a visitar-la!

A partir d’avui, durant els primers diumenges de mes, fins a l’octubre, tots els que visiteu el refugi antiaeri de Gavà podreu veure l’exposició de UIC Barcelona School of Architecture instal·lada allà.

La mostra recull els treballs realitzats en el marc de l’assignatura Composició 4 durant els cursos 2015-2016 i 2016-2017. Durant dos semestres, els alumnes van estudiar, van investigar i van reconstruir en maqueta alguns dels monuments que, durant el segle XX, es van projectar i es van construir a Europa principalment en commemoració als caiguts de la Primera i de la Segona Guerra Mundial.

El professor de UIC Barcelona Guillem Carabí i l’exalumna Marta Faura són els comissaris de la mostra que es compon d’un conjunt de maquetes sobre monuments commemoratius i funeraris dissenyats pels mestres de l’arquitectura del segle XX.

Adolf Loos, Walter Gropius, Le Corbusier, Mies van der Rohe, Aldo Rossi, Carlo Scarpa o Alvar Aalto, entre d’altres, són alguns dels artistes en els quals els alumnes s’han inspirat.

No te la perdis!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s