Recomanació Setmanal 17/06-23/06

Hannah Collins. Escriuré una cançó i la cantaré en un teatre envoltada de l’aire de la nit.

Avui, 20 de juny, l’artista Hannah Collins presenta a la Fundació Antoni Tàpies una exposició fotogràfica sobre la figura de l’arquitecte egipci Hassan Fathy. De fet, l’acte s’inaugura avui a les 19.00 h i es podrà veure fins al 13 d’octubre d’aquest mateix any.

Resultado de imagen de Hassan Fathy
Hassan Fathy ©El País

“Es tracta d’una acció que va més enllà del tribut a la memòria dels projectes utòpics realitzats per Fathy, i consten com una de les contribucions més importants en els camps de l’arquitectura i l’urbanisme del món àrab”, expliquen des de la Fundació.

Hassan Fathy, conegut com l’arquitecte dels pobres, va ser un arquitecte pioner en l’aplicació de nous mètodes de construcció, especialment en treballar per recuperar l’ús del maó de fang, seguint les idees d’una tecnologia apropiada per Egipte. Va ser reconegut amb el Premi Aga Khan d’Arquitectura l’any 1980 i va capacitar als habitants d’Egipte per fer els seus propis materials i construir els seus propis edificis.

Et perdràs l’exposició?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s