Els alumni José Luis Cisneros i Joan Casals, guanyadors als Premis d’Arquitectura de les comarques de Girona 2019 en la categoria Opinió

A més a més, han rebut una menció del jurat en la categoria Arquitectura per l’obra ‘Refugi de cap de setmana’

José Luis Cisneros i Joan Casals, alumni de UIC Barcelona School of Architecture, van resultar guanyadors en la categoria Opinió de la 22a edició dels Premis d’Arquitectura de les comarques de Girona 2019. El lliurament de premis es va celebrar el 7 de juny a la demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya.

Cisneros i Casals, al capdavant de l’estudi Ágora Arquitectura, es van imposar a la categoria amb l’obra “Refugi de cap de setmana”, davant de 64 obres més que també es van presentar en aquest apartat. Es tracta d’un guardó en el qual la ciutadania tria, a través del vot electrònic, la seva obra preferida entre totes les que s’han presentat al concurs. “Aquest premi promou un debat obert entre la ciutadania per fomentar l’opinió sobre l’arquitectura que s’ha fet a les comarques de Girona”, asseguren des del Col·legi d’Arquitectes.

A més a més, han rebut una menció del jurat del concurs en la categoria Arquitectura per la mateixa obra, “Refugi de cap de setmana”. El jurat va destacar l’obra per “la capacitat de formular-se com una alternativa a l’acampada convencional, amb les qualitats pròpies de l’estandarització industrial i la reutilització de materials propis del lloc”.

Els Premis d’Arquitectura de les comarques de Girona es convoquen anualment des de l’any 1997, i s’han convertit en un referent entre els professionals de l’arquitectura i la construcció de la demarcació. Els objectius principals d’aquests premis són destacar les obres dels arquitectes de la comarca i difondre’n les obres a la societat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s