Recomanació Setmanal 01/04-07/04

Demà, 04 d’abril, comença al centre cultural Arts Santa Mónica la cinquena edició de  l’Import Wallonie-Bruxelles/Export Barcelona: Reactivate the city, una exposició d’arquitectura amb plànols, fotos i maquetes, que durarà fins el 23 d’abril.

Resultado de imagen de Import Wallonie-Bruxelles/Export Barcelona: Reactivate the city

En aquest esdeveniment es podran veure 40 projectes re-activadors de la ciutat, per la seva situació, tipologia i programa. Tots ells entenen l’arquitectura dels equipaments públics com a cohesionadors socials d’especial importància en zones amb un cert nivell de degradació urbana, utilitzant diferents mètodes.

Es tracta d’una exposició organitzada per Cities Connection Project, on també col·labora el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Wallonie-Bruxelles Internacional i la Fédération Wallonie-Bruxelles.

T’ho perdràs?

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s