Recomanació Setmanal 25/03-31/05

“Escriure una carta mai ha estat fàcil, de no ser per les ganes de fer-li saber a algú altre el que sents, el que penses, el que et preocupa, el que t’ha trencat el cor, el que et fa feliç, el que t’agradaria pel futur o el que desitjaries que millorés.
Aquesta va ser la tasca que vam demanar a 70 arquitectes de diverses edats, gènere i maneres diferents d’aplicar els coneixements arquitectònics i a 30 professionals d’altres disciplines vinculades a la creació de valor per a la ciutat: del món del teatre, fotografia, televisió… Finalment hem rebut 70 cartes dirigides a l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau.”

El Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) ens convida a l’exposicióCartes a l’Alcaldessa“, que començarà el dijous, 28 de març, i que acabarà el diumenge, 5 de maig.

Resultado de imagen de ada colau leer

La mostra, que es realitzarà a la sala d’exposicions del COAC, s’ha pensat com un espai multisensorial on es podrà gaudir d’una lectura directa de totes les cartes rebudes. Collages, cartes d’amor i retrets, entre d’altres, es podran llegir no només al vestíbul, sino que també es projectaran a la façana perquè els vianants les puguin llegir. 

Cal destacar que entre aquestes 70 cartes es troben les dels nostres professors: Ana Cocho, Kathrin Golda-Pongratz, Miquel Lacasta (Archikubik), Sandra Bestraten i Toni Solanas.

Per participar en l’acte d’inauguració cal apuntar-se en el següent link

No t’ho perdis!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s