Recomanació Setmanal 18/03-24/03

El proper divendres, 22 de març, l’Agrupació Arquitectura i Sostenibilitat del COAC (AuS) organitza una visita guiada a l’Institut de Recerca de l’Hospital de Sant Pau a les 16:00h de la mà de Teresa Batlle, arquitecta integrant de l’equip que ha realitzat el projecte, el despatx PichArchitects.

 

Imagen relacionada

PichArchitects està dirigit pel professor i director de la Càtedra d’Edificació Industrialitzada i Medi Ambient Felipe Pich-Aguilera. Aquest projecte es va fer conjuntament amb l’estudi 2BMFG i es un clar exemple d’arquitectura sostenible. “El nostre principal objectiu era aconseguir la màxima eficiència energètica i per això hem prioritzat la sostenibilitat amb una arquitectura bioclimàtica”, explica el profesor.

A més, l’edifici destaca per la seva façana de revestiment, que utilitza el sistema ‘Flexbrick’, una patent del professor Vicenç Sarrablo. Aquesta façana es composa d’una gran malla ceràmica que revesteix tot l’edifici i que protegeix el seu interior de la radiació solar al mateix temps que afavoreix la seva climatització natural.

Com podeu veure, aquest nou Institut de Recerca porta el segell de UIC Barcelona School of Architecture.

La durada prevista d’aquesta visita és de una hora i mitja i té un cost de 5 euros. Cal apuntar-se dient el vostre nom i telèfon al mail auscatalunya@coac.cat

No t’ho perdis!

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s