Recomanació Setmanal 04/03-10/03

En aquesta primera setmana de març es celebrarà, un any més, el Dia Internacional de la Dona, concretament el divendres 8. Per això, aquesta recomanació setmanal va dedicada a la commemoració d’aquesta data amb un acte reivindicatiu per part dels diferents Col·legis de Catalunya.

El pròxim 7 de març a les 18.30h, l’Associació Intercolegial de Catalunya organitza en l’Il·lustre Col·legi Advocats de Barcelona (ICAB)una conferència titulada “Dia Internacional de les dones: Dones Col·legiades en Acció“.

L’acte comptarà amb una taula inaugural que donarà motiu a una ponència de la directora de Barcelona Activa i gerent de Política Econòmica i Desenvolupament local de l’Ajuntament de Barcelona, Sara Berbel.

A més, també es realitzarà la lectura del decàleg a càrrec de deu integrants de la Comissió de Dones i Igualtat de la Intercolegial, entre les quals estarà la presidenta de la Demarcació del COAC i professora de UIC Barcelona School of Architecture, Sandra Bestraten.

Per a poder assistir a aquest acte és necessari confirmar la assistència en el següent email: actedones@coltscat.cat

Aquesta conferència forma part del marc d’activitats que es realitzaran en el COAC per a commemorar el Dia de la Dona.

Imagen relacionada

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s