Recomanació Setmanal 28/01-03/02

Per acomiadar-nos d’aquest mes de gener, us recomanem assistir, aquest diumenge 3 de febrer, a la Jornada de portes obertes del Museu Nacional de la Ciència i Tècnica de Catalunya (mNACTEC) situat a Terrassa, un municipi que es troba a només 55 minuts de UIC Barcelona amb Ferrocarrils Catalans des de la parada Sarrià.

descarga

El mNACTEC es va crear al 1984 i representa la millor obra arquitectònica industrial modernista del país. Dissenyat per l’arquitecte Lluís Muncunill i Parellada, la seu central del museu està situada a una antiga fàbrica tèxtil que feia servir vapor d’aigüa com a força per moure les màquines. De fet, aquesta maquinària encara es troba instal·lada i és una de les principals atraccions del museu.

Resultado de imagen de mnactec

Tots aquells que vulguin visitar el museu poden fer-ho aquest diumenge de 10 a 14:30h amb entrada gratuïta.

Més informació en aquest link

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s