Recomanació Setmanal 14/1-20/1

Comencem aquesta setmana amb una recomanació molt cinematogràfica, així que prepara les crispetes i apunta’t! La Filmoteca de Catalunya estrena aquest 17 de gener a les 18:30h el documental “L’estat turístic”, un projecte dirigit per Ramon Faura que vol ajudar a entendre en tota la seva complexitat el debat sobre el turisme a Barcelona i contribuir a discernir els prejudicis dels problemes, el avantatges dels inconvenients.

lestatturistic
Fotograma del documental “L’estat turístic”

La presentació d’aquest documental és la culminació del projecte “Assaig General” organitzat durant el Festival de les Arts i el Disseny 2017, on el tema principal va ser la reflexió sobre la gestió del turisme i el seu estat a través del disseny.

Després de 76 minuts on veurem molts testimonis de la ciutat comtal, hi haurà una taula rodona amb els geògrafs Albert Arias i José Donaire, la crítica, editora i comissària Ethel Baraona, el director del propi documental i la directora del Born Centre de Cultura i Memòria, Montserrat Iniesta.

Per poder assistir necessiteu una entrada que podeu comprar per 4€ a les taquilles de la Filmoteca a partir del 10 de gener, i tots aquells que presentin el carnet d’estudiant l’entrada us sortirà per 3€.

No us ho perdeu!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s