Recomenació setmanal 12/11-18/11

Aquesta tarda a les 18:30h es presentarà la IV Edició del Premi Europeu d’Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic AADIPA en el marc de les Jornades d’Arquitectura i Patrimoni que es celebrarà al Museu d’Història de Catalunya.

Es tracta d’un premi que té com a objectiu primordial distingir la bona pràctica patrimonial i contribuir a la seva divulgació. Està organitzat per l’Agrupació d’Arquitectes per a la Defensa de la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic (AADIPA) i el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC).

aadipa-portada

A més, durant l’acte, també es realitzarà la presentació del vídeo documental “Call for topics“, que sorgeix com a resultat de la vocació divulgativa del premi i reflexiona i estableix un debat entorn de l’estat actual i els reptes de la intervenció en el patrimoni arquitectònic a Europa.

Les Jornades d’Arquitectura i Patrimoni s’inicien avui amb motiu de l’Any Europeu de Patrimoni Cultural i el que es busca es posar en valor el patrimoni arquitectònic i la tasca de protecció, catalogació i restauració que la Direcció General de Patrimoni Cultural del Departament de Cultura duu a terme.

T’ho perdràs?

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s