L’empresa ROCKWOOL renova per vuitena vegada el seu compromís amb la Càtedra CEIM de UIC Barcelona

ROCKWOOL Peninsular S.A.U., empresa capdavantera en la producció de sistemes d’aïllament sostenibles, acaba de renovar, per vuitena vegada, el seu patrocini de la Càtedra d’Edificació Industrialitzada i Medi ambient (CEIM) de UIC Barcelona School of Architecture.

La signatura del conveni va tenir lloc el 7 de novembre i hi va participar, per part de l’empresa, Pedro Luis Fernández-Cano, director de la unitat de negoci d’Espanya i Portugal. En nom de UIC Barcelona, l’acord va ser signat pel rector, Xavier Gil Mur. En l’acte, van ser-hi presents, a més a més, Josep Lluís i Ginovart, director de UIC Barcelona School of Architecture; Felipe Pich-Aguilera, director de la Càtedra, i Teresa Batlle, representant de Pich Architects —una altra de les empreses patrocinadores de la Càtedra—.

El rector Xavier Gil va destacar l’aposta de UIC Barcelona per incrementar l’impacte social de la Universitat mitjançant la creació de càtedres universitat-empresa que garanteixin la transferència de coneixement a la societat. “Amb la renovació d’aquesta col·laboració, reafirmem la nostra disposició a reforçar les necessitats de ROCKWOOL en l’àmbit de la investigació”, va manifestar. Per la seva banda, Pedro Luis Fernández-Cano, va incidir en la importància d’aquest tipus d’acords per facilitar l’intercanvi entre empreses i universitats, “una assignatura pendent a Espanya si ens comparem amb altres països europeus”, va destacar.

Des del curs acadèmic 2010-2011, la Càtedra CEIM forma part de UIC Barcelona, integrada a la School of Architecture, dirigida per l’arquitecte Dr. Felipe Pich-Aguilera i patrocinada per ROCKWOOL Peninsular S.A.U. i el despatx d’arquitectura Pich-Architects.

La Càtedra té l’objectiu de fomentar la cooperació en l’àmbit científic i tecnològic per al desenvolupament de nous sistemes constructius que millorin la sostenibilitat i el respecte al medi ambient en les obres de rehabilitació i en nous edificis.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s