Recomenació Semanal 05/11-11/11

Amb motiu de la Smart City Expo World Congress, la conferència de renom a nivell internacional sobre desenvolupament urbanístic que es celebrarà la pròxima setmana a Barcelona, l’ajuntament de la ciutat ha organitzat paral·lelament la Smart City Week, una fira on, durant tota aquesta setmana es faran  xerrades, visites guiades i tallers per apropar a la ciutadania els continguts que es presentaran a la exposició internacional.

barcelonaexpo2018

L’esdeveniment tindrà lloc als 10 districtes de la ciutat comtal, de manera que tothom podrà entendre com la tecnologia modifica els espais on vivim i com la tecnologia esdevé una aliada fonamental per donar respostes als reptes que planteja la configuració de l’entorn urbà.

Gràcies a aquestes activitats, la Smart City Week s’estructurarà al voltant de quatre eixos fonamentals, seguint un model que té en compte els nivells de relació del ciutadà amb el seu entorn físic: la casa, el barri, la ciutat, i el món.

Vols saber més? Aquest és el link de la pàgina web on podeu trobar tota la informació:

https://www.barcelona.cat/smart-city-week/es/

No us ho perdeu!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s