Alumnes de primer d’Arquitectura visiten la seu del COAC

El 6 de setembre, els nous alumnes de UIC Barcelona School of Architecture van visitar la seu del Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya (COAC). El director de l’escola, Josep Lluís i Ginovart, i el subdirector, Pedro Casariego, van acompanyar els estudiants durant l’activitat.

La vocal de la Junta de Govern del Col·legi d’Arquitectes, Duna Bellmunt, va ser l’encarregada de rebre oficialment els estudiants a la seu de la institució, situada a la plaça Nova, al centre de Barcelona. “Estem orgullosos d’obrir les portes als arquitectes del futur, i oferir-los la nostra formació i els nostres espais culturals en el seu desenvolupament acadèmic”, va destacar Bellmunt durant la seva intervenció. Caterina Capdevila, responsable de Comunicació de l’escola, va ser l’encarregada de presentar als estudiants els serveis dels quals es podran beneficiar durant la seva carrera, per exemple, l’agenda setmanal d’activitats al voltant de l’arquitectura a Barcelona o la borsa de treball. A continuació, els alumnes van poder visitar in situ les instal·lacions de l’escola, entre les quals destaca la biblioteca, l’arxiu històric i el mural que Pablo Picasso va idear per a l’edifici els anys seixanta. El responsable de l’arxiu, Andreu Carrascal, va ser la persona encarregada de guiar els estudiants per l’edifici i, també, va oferir-los una visita guiada per l’exposició temporal que actualment hi ha al col·legi, dedicada a l’Exposició Universal de 1888.

Aquesta visita s’emmarca dins de l’àmplia agenda que UIC Barcelona School of Architecture ha preparat per a aquest inici de curs per acollir els nous estudiants d’arquitectura. El dia 4 de setembre van assistir a l’acte de benvinguda i van conèixer, personalment, el rector de UIC Barcelona, Xavier Gil. Dijous que ve, dia 13, els nous alumnes tancaran aquesta setmana de benvinguda amb un sopar de fraternitat que se celebrarà a la cafeteria de la Universitat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s