UIC Barcelona School of Architecture i ELISAVA s’uneixen perquè alumnes de Disseny puguin obtenir el Grau en Arquitectura

UIC Barcelona School of Architecture i ELISAVA, Escola de Disseny i Enginyeria de Barcelona, acaben de signar un conveni de col·laboració que permetrà a graduats del Grau en Disseny i del Grau en Enginyeria de Disseny Industrial d’ELISAVA accedir al títol de Grau en Arquitectura que imparteix la nostra universitat.

Es tracta d’un acord pioner en el sistema universitari català ja que, per primera vegada, alumnes de l’escola de disseny ELISAVA podran obtenir el Grau en Arquitectura a UIC Barcelona mitjançant un sistema de reconeixement de crèdits que els permetrà cursar només 180 crèdits dels 300 crèdits totals que preveu el programa complet a UIC Barcelona.

L’acord el va segellar el 27 de juny el rector de UIC Barcelona, Xavier Gil Mur, i el director general d’ELISAVA, Javier Peña Andrés i entrarà en vigor el proper curs 2018-2019. El director de UIC Barcelona School of Architecture, Josep Lluís i Ginovart, valora l’acord com “una oportunitat per a l’escola, en la mesura en què es potencia la transversalitat en el disseny i el transvasament mutu entre arquitectes i professionals del disseny. El conveni funciona com una catapulta de la nostra escola cap al disseny industrial”, sentencia.

Del conveni, podran beneficiar-se’n graduats del Grau en Disseny (únicament els que hagin cursat l’itinerari en “Disseny d’espai”) i del Grau en Enginyeria de Disseny Industrial que s’imparteixen a ELISAVA. El nombre de places es decidirà cada curs acadèmic de mutu acord per tots dos centres sobre la base de la disponibilitat que tingui l’escola d’arquitectura.

Per obtenir el Grau en Arquitectura, els estudiants del Grau en Disseny hauran de cursar un mínim de 180 crèdits, mentre que els estudiants del Grau en Enginyeria de Disseny Industrial hauran de completar un mínim de 178,5 crèdits. La superació d’aquest pla d’estudis permetrà a l’estudiant d’ELISAVA obtenir el Grau en Arquitectura per UIC Barcelona School of Architecture.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s