El CTAV acull una exposició amb els projectes guanyadors dels alumnes de la Càtedra Ceràmica en els Premis CevisamaLab

El professor Vicenç Sarrablo va intervenir en la inauguració de la mostra per presentar els treballs dels estudiants guardonats al febrer

El Col·legi Territorial d’Arquitectes de València (CTAV) va inaugurar, el 31 de maig, una exposició amb els projectes guanyadors de l’última edició dels premis de disseny CevisamaLab, que cada any organitza la fira internacional del sector de la ceràmica a València —Cevisama—.

A l’acte d’inauguració hi va intervenir el professor i director de la Càtedra Ceràmica de UIC Barcelona School of Architecture, Vicenç Sarrablo. Va presentar els projectes guanyadors dels alumnes de l’escola, premiada per 14è any consecutiu en aquest concurs internacional, un dels certàmens més prestigiosos al sector de la ceràmica a escala internacional.

“És tot un orgull que el Col·legi d’Arquitectes de València s’interessi pels treballs premiats dels nostres alumnes que busquen incentivar les complicitats amb el sector industrial associat a la construcció arquitectònica”, ha declarat Sarrablo.

Els alumnes Guillem Marfà Permanyer i Ariadna Rodríguez de San Gregorio van ser guanyadors, en aquesta edició, del primer premi ex aequo en la categoria de “Productes Ceràmics”. Una altra alumna, Kay Curtis, va ser reconeguda amb el segon premi a la categoria corresponent a “Productes ceràmics conformats mitjançant premsat semisec”. En aquesta mateixa categoria, el jurat va decidir atorgar un accèssit a l’alumne Ignacio Morente-Gemas. Per últim, l’alumna Nieves Blackstad també va formar part de l’equip creador dels projectes premiats juntament als anteriorment citats Ignacio Morente i Guillermo Marfà.

La mostra es podrà veure a la mateixa seu del CTAV fins al 16 de juny.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s