El professor Diego Navarro i l’alumni Anna Naomi, seleccionats en la 63a edició del festival Temps de Flors de Girona

El professor de UIC Barcelona School of Architecture, Diego Navarro, i l’exalumna de l’escola, Anna Naomi Amano, han estat seleccionats per participar en l’edició número 63 del festival Temps de Flors, que es va celebrar a Girona entre el 12 i el 20 de maig.

El projecte presentat se suma als més de 200 muntatges exposats en aquesta nova edició del festival, repartits en 157 espais de tota la ciutat. Navarro i Naomi van formular una actuació en una petita esquerda situada en el teixit urbà de la ciutat, “un espai residual magnificat per la presència de la muralla històrica”, explica el professor.

La instal·lació pretén emfatitzar el caràcter vertical de l’espai, tant per la seva geometria com per la seva disposició. “Les tires de color penjants a sis metres sobre el terra i el mirall situat a la seva base, suggereixen a l’espectador alçar la vista i admirar la profunditat en altura entre les estretes parets que la conformen. El joc compositiu es complementa amb la disposició d’elements florals i vegetals dels mateixos colors. Així doncs, tota la instal·lació sembla que suri entre la muralla”, destaca.

Temps de Flors està organitzat per l’Ajuntament de Girona amb la col·laboració d’entitats civils i s’ha convertit en el festival més important de la ciutat. Cada any atreu milers de persones i transforma Girona en un espectacle de color amb muntatges florals escampats per tota la ciutat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s