Premi Catalunya d’Ecodisseny 2017

El Premi Catalunya d’Ecodisseny reconeix els productes, els productes en desenvolupament i les estratègies dissenyats/des, fabricats o executats a Catalunya que integrin en el seu disseny consideracions per millorar el seu comportament ambiental al llarg del seu cicle de vida. Està adreçat a dissenyadors o fabricants de productes, impulsors d’estratègies o estudiants de Catalunya.

Categories

Premi Catalunya ecodisseny 2017Categoria A: Producte: Producte en el mercat, dissenyat o fabricat a Catalunya, tenint en compte consideracions ambientals en el seu procés de desenvolupament, amb l’objectiu de minimitzar-ne l’impacte sobre el medi al llarg de tot el seu cicle de vida.
Categoria B: Producte en desenvolupament: Projecte d’un producte, no produït o comercialitzat (però en fase de prototip), dissenyat tenint en compte consideracions ambientals, amb l’objectiu de minimitzar-ne l’impacte sobre el medi al llarg de tot el seu cicle de vida.
Categoria C: Estratègia: Iniciativa, política, procediment o sistema, implantat o executat en l’àmbit de Catalunya, que integri l’ús o el foment de productes dissenyats tenint en compte consideracions ambientals en el seu procés de desenvolupament, amb l’objectiu de minimitzar-ne l’impacte sobre el medi al llarg de tot el seu cicle de vida.
Categoria D: Disseny jove: Producte, producte en desenvolupament o estratègia desenvolupats per estudiants o titulats novells, tenint en compte consideracions ambientals en el seu procés de desenvolupament, amb l’objectiu de minimitzar-ne l’impacte sobre el medi al llarg de tot el seu cicle de vida.

Presentació de sol·licituds:

Les sol·licituds es poden presentar des del dia 16 de gener de 2017 fins al 28 de febrer de 2017 a les 12:00 h (GMT + 1:00).

+info

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s