Divendres Recomanació

Aquí teniu les nostres recomanacions per aquest cap de setmana i la setmana vinent! Esperem que les aprofiteu!

Visita al Centre Cultural Mont-Àgora de Santa Margarida de Montbui

MontAgoraNit

El proper dissabte 6 de juny a les 10h, la Delegació del Bages-Berguedà del COAC organitza una visita guiada al nou Centre Cultural Mont-Àgora de Santa Margarida de Montbui.

L’edifici acull la biblioteca municipal, una sala d’actes, una sala per a projeccions cinematogràfiques, sales per a usos culturals i espai d’exposicions. A la primera planta hi ha el fons general, treball intern i l’espai de suport. L’edifici té una ubicació privilegiada, limitant pel sud amb el Passeig Catalunya, amb una gran façana de vidre que garanteix la lluminositat, transparència i  vistes al parc des de la biblioteca.

El projectes es obra de l’arquitecte Pere Puig que ens acompanyarà a la visita.

La visita coincideix amb la celebració a Igualada del Rec.0 Experimental Stores, una oportunitat per conèixer el barri del Rec. Aquests dies s’obren espais, molts d’ells desconeguts, d’aquest barri d’adobers d’Igualada i que val la pena visitar.

Per poder assitir a la visita s’ha de fer inscripció prèvia a: manresa@coac.cat

RCR Arquitecets: Papers, Arts Santa Mònica

Captura_de_pantalla_2015-05-11_a_las_18.19.07_big

En paral·lel a l’exposició antològica que podeu trobar actualment al Palau Robert, us presentem ara una segona exposició que para especial atenció al procés creatiu i a la forma de treballar de l’estudi català.

Des de l’inici de la seva pràctica arquitectònica, el dibuix i l’esbós han tingut un paper important en el procés creatiu i materialització dels seus projectes. Als inicis realitzats a llapis i tinta xinesa i més endavant mitjanzant l’aiguada a la tinta com a instrument per fixar i capturar idees i pensaments.

RCR Arquitectes: Papers és una exposició que, mitjançant dibuixos, esbossos i papers diversos, i els assemblatges constructius anomenats per ells exfoliacions, té per objectiu donar a conèixer el treball i el procés creatiu de RCR Arquitectes des d’un punt de vista singular, atès que no contempla els seus edificis acabats sinó la manera de treballar i els processos creatius que caracteritzen la seva original obra arquitectònica. 

Podeu visitar-la fins al 13 de setembre a la primera planta de l’Arts Santa Mònica.

Itinerari “La Diagonal: Història urbanística i identitat social d’una ciutat”

diagonal_vista

Vols descobrir la història urbanística de l’Avinguda Diagonal? Pots fer-ho a través d’aquesta ruta gratuïta!

Després de la reurbanització del tram comprès entre el Passeig de Gràcia i la Plaça de Francesc Macià, l’Ajuntament de Barcelona impulsa aquests itineraris, concebuts i monitoritzats per El globus vermell, amb la intenció de donar a conèixer la història i el patrimoni arquitectònic d’aquesta important avinguda de la ciutat.
Els itineraris es faran cada diumenge (a partir del 29 de març) d’11 a 13h, són gratuïts però s’ha de fer inscripció prèvia aquí.

Exposición “Le Corbusier 50 aniversario”, Cassina Barcelona

Cassina_PETITA_1XtbfSA

Amb motiu del 50 aniversari de la colecció Cassina-Le Corbusier i de la mort de Le Corbusier, Cassina Barcelona organitza una exposició conmemorativa que compta amb un aparador dissenyat per alumnes de IED Barcelona Escola Superior de Disseny. La exposició estarà oberta al públic del 8 de juny, coincidint amb l’inauguració de la BDW 2015, fins al 31 de juliol.

La inauguració tindrà lloc el proper dimarts 9 de juny a les 19 h.

AGENDA DE LA SETMANA

slider_3_cast

Us deixem un recull de les activitats organitzades dins el marc de la Barcelona Design Week que creiem que us poden interessar!

Dilluns 8 de juny:

– Inauguració de l’Exposició ‘Timeless Massimo Vignelli’, Disseny Hub Barcelona.

– Acte inaugural de la Barcelona Design Week i del Barcelona Design Festival 2015, de les 20 a les 22:30 al Disseny Hub Barcelona, Accés gratuït.

Dimarts 9 de juny:

– Taula rodona ‘Simply Massimo: Experiencias, anécdotas y recuerdos’, amb Javier Mariscal i Pablo Martín, de 18 a 19:30 al Disseny Hub Barcelona, accés per inscripció.

Dimecres 10 de juny:

– Design Circuit Poblenou, de 10 a 20h, accés per inscripció.

Dijous 11 de juny:

– International Design Week Talks, de les 10 a les 13:30 al Disseny Hub Barcelona, accés per inscripció.

Divendres 12 de juny:
– Fiesta de clausura de la Barcelona Design Week 2015, de 19 a 23 h al Disseny Hub Barcelona, accés per inscripció.
Rafa Bennasar, Equip Cultura ESARQ-UIC

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s