Presentació treballs Gestió 16.12.14

 

El passat dia 16 de desembre van tenir lloc a l’ESARQ-UIC les presentacions dels treballs dels alumnes de l’assignatura de Gestió.

L’assignatura impartida pels professors David Lladó i Joan Vinyets consisteix en un curs de gestió empresarial intensiu. El curs, basat en la metodologia del cas pràctic, permet la implicació i participació activa dels alumnes.

La finalitat del curs és transmetre als alumnes els coneixements bàsics de gestió, estratègia i organització empresarial de les diferents àrees funcionals d’un estudi d’Arquitectura (Estratègia, Finances, Producció, Recursos Humans, etc.)

El passat dimarts els alumnes van presentar els treballs que han realitzat durant el curs. L’objectiu d’aquests treballs era l’elaboració de propostes que permetessin millorar la qualitat de l’espai urbà a l’àmbit de la Sagrada Família.

IMG-20141217-WA0002

Durant el curs els alumnes han posat en pràctica tècniques innovadores, com ara els processos de participació ciutadana, per tal de ser capaços d’aproximar-se als seus projectes des de l’anàlisi i la interacció amb els usuaris.

Aquesta nova metodologia situa l’usuari com l’element central dels processos de disseny i permet generar propostes capaces de millorar la seva interacció amb l’espai en el que viuen.

Les presentacions van comptar amb l’assistència de l’Álvaro Cuéllar, professor i Subdirector acadèmic i de professorat de l’ESARQ-UIC i Vicente Guallart, arquitecte en cap de l’Ajuntament de Barcelona, qui va valorar molt positivament els treballs. L’arquitecte va destacar la investigació i l’anàlisi presents als treballs dels alumnes, que els va permetre desenvolupar propostes que responen a necessitats reals dels usuaris.

IMG-20141217-WA0000

Rafa Bennasar, Equip Cultura ESARQ-UIC

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s