Divendres REcomanació

ESARQ-UIC_REcomanació1ITINERARI: Per aquest dissabte us recomanem un itinerari per el casc antic de la ciutat: “La Barcelona Gòtica. Una ciutat en transformació”. El disabte de 18:30 h a 20:30 h a la Plaça del Rei. +info

LLIBRO: Hoy recomendamos un libro de EMBT titulado “Work in progress”, donde en vez de mostrarnos la obras acabadas, nos muestran parte de los dibujos, esquemas, collages y maquetas que Miralles y su equipo realizaban en el despacho. COAC Publicacions.  +info

TEATRE: Aquest cap de setmana s’estrena l’obra “Cap al tard” basada el la figura de l’artista Santiago Rusiñol. Tot i que va tenir una llarga trajectòria pictòrica i literària l’obra es centra més en la seva figura. L’obra, que es pot veure a La Villarroel del 2 al 27 de juliol, està protagonitzada per Ramon Madaula i dirigida per Sílvia Munt. +info

OBRA: Ya que esta semana os hemos recomendado el barrio gótico y un libro de EMBT no podríamos recomendar otra obra que no fuera el Mercat de Santa Caterina.  Darse un paseo entre las paradas, ver las ruinar del antiguo convento y, si tenéis ocasión, subir a la azotea de alguno de los edificios colindantes para poder apreciar la cubierta cerámica. +info

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s