Els espais naturals dels Delta del Llobregat

delta-del-llobregat

Per garantir la gestió i la protecció dels espais naturals del Delta del Llobregat, el maig de 2005 es va crear el Consorci dels Espais Naturals del Delta del Llobregat. Aquests el formen i financien el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya i els ajuntaments del Prat de Llobregat, Viladecans, Gavà i Sant Boi de Llobregat.
El Consorci intervé en els espais de protecció especial del Delta del Llobregat. Actua com a entitat autònoma per delegació de les administracions que el formen, i executa els acords presos per a la gestió i la conservació dels espais naturals. El Consorci també es relaciona amb associacions i entitats diverses que puguin contribuir a l’assoliment dels seus objectius o al finançament de les seves activitats.

+ info: www.deltallobregat.cat

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s