Eurovegas

eurovegas

Com ja sabeu, el complex d’Eurovegas no es farà al Delta del Llobregat sinó prop de Madrid, però abans que l’empresa Las Vegas Sands, propietat de Sheldon Adelson, prengués la decisió definitiva, la qüestió va generar un ampli debat i, també, una forta oposició. El blog del grup de consum ecològic “El Guaret” va publicar dos amplis i interessantíssims reculls de notícies, opinions, articles, estudis, manifestos, etc, els quals tracten no només sobre la particularitat del complex d’oci proposat sinó, de manera més general, sobre els possibles models de desenvolupament econòmic i social a plantejar.
Podeu trobar tota aquesta informació en els següent enllaços:
Eurovegas. Recull d’informació (I)
Eurovegas. Recull d’informació (II)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s