Que fan els alumnes de primer?

Tot seguit us presentem una petita mostra de les entregues finals de dues assignatures dels alumnes de primer curs aquí a l’ESARQ-UIC, en concret de les assignatures de construcció 1 i informàtica. En elles es pot veure tant el treball a mà com a ordinador realitzat per els alumnes.

CONSTRUCCIÓ 1

Els alumnes de l’assignatura de Construcció de 1er curs (introducció a la construcció arquitectònica), dirigida pels professors Jordi Roviras i Cristina Garcia-Castelao, van presentar el passat 17 de maig els treballs finals sobre el desenvolupament tècnic dels seus projectes davant dels arquitectes i professors de l’ESARQ: Vicenç Sarrablo, Mario Corea i Eugenio Tioni.

L’assignatura, que té per títol “topografía, contenció i pavimentació”, té per objectiu projectar i desenvolupar tècnicament a vàries escales (des de 1:200 a 1:10) els espais exteriors del projecte arquitectònic realitzat durant el primer període del semestre, i dins el respectiu curs de projectes, dirigit en aquest cas pel prestigiós arquitecte Mario Corea.

INFORMÀTICA


Conjunt d’edificis modelats pels alumnes de primer curs a l’assignatura d’informàtica (ESARQ) emprant software de modelat 3D, en concret Rhinoceros3D. Els edificis triats aborden progressivament un major nivell de dificultat geomètrica a la vegada que es pren contacte amb les diferents tipologies arquitectòniques. El curs s’inicia amb la reunió de volums primitius del pavelló de convidats de Frank Ghery, passant per les superfícies reglades del pavelló Philips de Le CORBUISER, i darrerament, els elements complexes de la casa Batlló d’Antoni Gaudí.
A continuació us n’adjuntem alguns exemples:

Casa Batlló, ANTONI GAUDÍ
Pavellón de invitados, FRANK GHERY
Pabellón Philips, Le CORBUSIER

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s