Taller de Fotografia

Cartel Curso Fotografia

Taller de fotografia que engega la Nau Ivanow, dintre el seu programa de formació, amb Jordi Bernadó.
El Dissabte 16 de Juny, de 9:00 a 19:00.

La sessió inicial d’aquest taller anirà a càrrec del fotògraf Jordi Bernadó, que té el plantejament següent:

“El taller pretén fer pensar la fotografia com una forma de coneixement: de la pròpia disciplina, del món i de qui fa la foto. No és un taller d’iniciació, ni un taller de tècnica; el que es busca, des de l’experiència pràctica a través de diferents exercicis, és posar en evidència què cerquem quan fotografiem i què trobem en les imatges fotogràfiques. La fotografia no és només un final, sinó que, i sobretot, la fotografia pot ser l’inici d’una història.
Veure és inventar.”

Jordi Bernadó

A Jordi Bernadó li interessa la fotografia com un mitjà per explicar la ciutat, l’arquitectura i el panorama urbà. Entén la pràctica fotogràfica com una via de coneixement. La seva ambició i rigor quan descodifica el seu entorn ha transcendit en una obra extensa, personal i alhora complexa. La contradicció, l’absurd, l’atzar, i sovint la ironia, són les fonts amb què juga per assenyalar el que l’envolta.
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s