Conferències: Diseccionant la sostenibilitat


Roca gallery i asociación sosteniblidad y arquitectura (asa) han organitzat el cicle de conferències “Lunes de Arquitectura. Diseccionando la Sostenibilidad” que s’estan duent a terme als Roca gallery de Madrid i Barcelona.

Les properes dates son la conferencia de Joan Sabaté sobre l’edifici del Banc de Sang  el 7 de maig a Barcelona. La seguent  serà una videoconferncia (a Barcelona) des del  Roca Gallery de Madrid el dia 14 de maig, on “vidal y asociados” i Rogers Stirk Harbour + Partners disseccionaran el seu projecte per al campus palmas altas. El dilluns 21 de maig serà el torn de la seu corporativa de Schwartz-Hautmont construcciones metálicas al Roca gallery  Barcelona, els ponents seran Coque Claret i Dani Calatayud. El dilluns 28 de maig serà l’edifici ENVITE Grupo Lince aquesta vegada a Madrid i via videoconferència a Barcelona. Els ponents seran Emilio M. Mitre, Carlos Exposito i Jesús Tejedor.

L’ultima conferència sera a Barcelona el 4 de juny. S’exposará l’edifici de vivendes de Luís Grau a carrec del mateix arquitecte.

Per assistir de públic a qualsevol de les conferències caldrà registrar-se previament.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s