Divendres: recomanació

Capçelera del programa Icones de BTV

Para este fin de semana largo os recomendamos visitar la página web de BTV y su programa ICONES. Se emite los sábados a las 21:30 pero podéis ver los programas ya emitidos en internet.Icones és una sèrie d’arquitectura que documenta i explica de manera atractiva i divulgativa un dels patrimonis més rics de Barcelona. La sèrie mostra les preocupacions, encerts i discussions dels arquitectes. Alguns edificis que pots veure en Icones són el Media-TIC, la Biblioteca Jaume Fuster, El Molino, el Mercat de Santa Caterina, la T1 de l’Aeroport de Barcelona, la Torre Agbar i la Torre de Collserola, entre d’altres.

Icones: Dirigit per Oriol Gispert i produït per La Lupa Produccions.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s