Ceràmica i medi ambient. Nou curs de la Càtedra Ceràmica Barcelona d’ASCER

Catedra Ceramica Barcelona_ASCER_ESARQ-UIC

Aquest 20 de Setembre, el professors de la Càtedra Ceràmica Barcelona d’ASCER (Vicenç Sarrablo, Cristina Garcia-Castelao i Jordi Roviras) presentaren als seus alumnes i a la resta de l’Escola el programa i les activitats plantejades per aquest nou curs, que tindrà com a títol: “Ceràmica i medi ambient

El curs comptarà amb les conferències dels arquitectes: Michelle & Miquel, Toni Vaíllo (Vaíllo & Irigaray), Tabuenca y Leache, Alberto Peñín y Giancarlo Mazzanti de Bogotà. Entre d’altres coses, es farà un viatge a Pamplona per visitar les obres de Vaíllo & Irigaray y Tabuenca & Leache, es faran vistes a fàbriques de producció de ceràmica a Castelló i la ja clàssica i visita al taller del ceramista Toni Cumella (Ceràmica Cumella) situada a Granollers. Us mantindrem informats durant el curs de cada esdeveniment.

Calendario de la Catedra Ceramica Barcelona ASCER. ESARQ_UIC

Per altra costat l’equip de la Càtedra Ceràmica està acabant de maquetar el proper llibre Materiales Cerámicos 7 fruit de l’anterior edició de la Càtedra Ceràmica que tenia per títol: “combinació i contrast, quan tot just acaba de sortir el número anterior Materiales Cerámicos 6 que es presentarà en breu a la mateixa Escola.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s