16:00h α104. Presentació de l’assignatura Cooperació 1.

Avui dimecres 21 de Setembre iniciem la quarta edició de l’assignatura Cooperació 1 de la ESARQ, que com sempre conta amb la col·laboració d’una de les ONG més actives i fructíferes de Catalunya, la Fundació Vicente Ferrer que desenvolupa la seva tasca a Índia, treballant per als més pobres de les zones rurals en el desenvolupament integral de les comunitats.

La tasca de la Fundació ens servirà de guia per entendre el funcionament dels projectes de cooperació en tots els aspectes, i mitjançant el desenvolupament d’un projecte suggerit per la Fundació ens enfrontarem de primera mà amb els reptes i limitacions de la construcció amb pocs recursos. Per aquest curs el projecte proposat és una Escola de Suport a Kanekal, al districte d’Anantapur, Andra Pradesh, Índia.

El curs comença amb la xerrada de Lancy Dodem, representant de la Fundació. TV3 gravarà la seva presentació per al programa “Tot un món” que s’emetrà a mitjans d’octubre, us mantindrem informats.

Cooperacion_1_ESARQ-UIC

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s