Dos professors de l’ESARQ, finalistes en els Premis FAD

Mireia Luzárraga i Alejandro Muiño (takk), professors de l’ESARQ, han quedat finalistes dels Premis FAD en l’apartat d’Instal·lacions Efímeres pel projecte ‘The walls are coming down’.


Repetició, manualitat, lleugeresa, suavitat i recolliment es fusionen en un petit habitacle on l’olfacte i el tacte es converteixen en els sentits principals amb els quals relacionar-se amb l’espai”. Aquesta va ser la resolució sobre l’obra arquitectònica per part del jurat, presidit per la prestigiosa arquitecta Benedetta Tagliablue.

En la 53a edició dels Premis FAD s’han presentat prop de 500 obres entre les quals el jurat, després d’un procés de selecció, va escollir 34 finalistes. En l’apartat d’Instal·lacions Efímeres, en el qual es trobava el projecte de Luzárraga i Muiño, es van seleccionar un total de 7 obres de les 58 que es presentaven en aquesta categoria.

Els premis FAD van ser fundats el 1958 per l’arquitecte Oriol Bohigas i els concedeix anualment Foment de les Arts i del Disseny. Estan dividits en quatre categories: arquitectura, interiorisme, espais exteriors i espais efímers. Els premis s’atorgaran el proper 14 de juliol en el FADfest, un festival que reuneix l’exposició de les obres finalistes i guanyadores de tots els premis, així com diverses activitats del món del disseny i l’arquitectura.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s