Concurs “Quaderns” (COAC)

El COAC ha resolt el concurs convocat per escollir la nova direcció de la revista “Quaderns”. La proposta guanyadora ha estat la presentada per l’equip format per José Zabala (professor de l’ESARQ), Guillermo López, Mario Ballesteros i TwoPoints (Lupi Asensio i Martin Lorenz). El jurat ha valorat molt positivament la qualitat de les propostes presentades, i de la guanyadora ha destacat, entre altres aspectes, la solvència del plantejament del blog-web, el plantejament que fa de l’Arxiu Història, l’interès de la línia editorial i la imatge gràfica innovadora i optimista.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s