Open Lecture de Cameron Sinclair (Architecture for Humanity)

En la seva primera visita a Catalunya, el cofundador de l’ONG Architecture for Humanity, i un dels màxims exponents de l’arquitectura d’emergència, Cameron Sinclair, va anar durant una setmana professor convidat del nou Master International Cooperation: Sustainable Emergency Architecture (official) de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC), que forma part del prestigiós programa d’Erasmus Mundus. Cameron Sinclair va oferir aquesta conferència oberta al públic el 19 de gener 2011 en el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s