48h Open House Barcelona

48h Open House Barcelona és un gran esdeveniment cívic i cultural que preveu obrir, durant aquest cap de setmana (16 i 17 d’octubre), prop de 130 edificis de tot tipus, forma i mida imaginables, a la ciutat de Barcelona i dirigits als seus habitants.
‘Open House’ és un concepte simple però a l’hora contundent, que ofereix l’oportunitat de conèixer i experimentar l’arquitectura de forma excepcional i completament de franc. Les activitats de l’Open House conviden a tothom a explorar i entendre el valor d’un espai ben construït i dissenyat.

+ info: aquí

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s