Workshop “Start a project now / Barcelona opina”

Com a cloenda del Simpòsium Internacional d’Arquitectura Jove que tindrà lloc a Barcelona entre el 14 i el 16 d’octubre, s’ha programat el Workshop “Start a project now / Barcelona Opina” amb l’objectiu de realitzar una consulta ciutadana oberta i democràtica, però també lúdica, per recollir l’opinió de la gent sobre la ciutat de Barcelona (allò que els agrada i allò que els desagrada), dada fonamental per començar a plantejar les necessitats i prioritats urbanes.

El workshop se celebrarà el proper dissabte 16 d’octubre a la Plaça Nova de Barcelona, però ja s’ha estrenat la seva versió digital al blog: http://barcelonaopina.wordpress.com/. Ja podeu deixar-hi la vostra opinió o comentari!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s