El projecte ‘A-house’, un prototip muntat amb tubs de PVC, guanya el Taller Vertical 2010

L’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura (ESARQ) de la UIC va acollir ahir al matí l’exposició de 10 prototips d’habitatges postcatàstrofe a escala real realitzats per l’alumnat d’Arquitectura en el transcurs del Taller Vertical 2010.

Tenint en compte criteris de durabilitat, confortabilitat, sostenibilitat i preu assequible, es van escollir els guanyadors. El primer premi se’l va endur el projecte “A-house”, per complir, a més del criteris principals, d’altres requisits no menys importants, segons el jurat, com la facilitat de muntatge i de transport i la lleugeresa.

El sotsdirector de l’ESARQ i coordinador del Taller Vertical, Borja Ferrater, va destacar que el Taller “és un autèntic laboratori d’idees del qual poden sortir possibles projectes futurs. De fet, moltes empreses estan interessades a col·laborar i invertir en possibles projectes d’aquest tipus en països en vies de desenvolupament”.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s