Llibre “La U urbana”

“La U urbana. El llibre blanc dels carrers de Barcelona” és un estudi pioner del FAD que proposa una lògica d’intervenció comuna en la via pública; un recull de conclusions i propostes per intervenir de manera sistemàtica en l’ordenació dels carrers de Barcelona i en la implantació dels elements urbans que els ocupen.

Cinc anys després de la seva redacció original, davant les nombroses demandes i tenint en compte la vigència dels seus continguts, el FAD i l’Ajuntament de Barcelona publiquen, gràcies al suport de Telefónica, la primera edició del llibre.

Presentaran el llibre Jordi Farrando (arquitecte i director del projecte), Juli Capella (arquitecte) i Joan Subirats (politòleg i investigador de l’IGOP). L’acte estarà presidit per Lluís Comerón (degà en funcions del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, COAC), Miquel Espinet (president del FAD) i Oriol Clos (arquitecte en cap de l’Ajuntament de Barcelona).

Lloc: Sala d’actes del COAC (Plaça Nova, 5. Barcelona).

+ info:
al blog del Jordi Farrando
targetó/flyer

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s